Nu Even Nu

Testimonials Wat deelnemers zeggen over Adem meditatie

“Ik heb een eindeloze hoeveelheid cursussen gevolgd. Adem-meditatie brengt voor mij alles samen. Het einde is nog niet in zicht, maar ik heb nu de simpele meditatie technieken waarmee ik eindeloos door kan groeien.”

- Carola

“Door de stress was ik kortaf tegen mijn man en kinderen. Sinds de adem-meditatie cursus zie ik beter wat ik mezelf en andere mensen aandoe. Dat is veel waard.”

- Maria

“Na het overlijden van mijn vader was het voor mij moeilijk om weer echt voor het leven te gaan. Adem-meditatie heeft mij gedwongen om voor het eerst de pijn onder ogen te komen. Hierdoor ben ik dingen anders gaan doen en is het leven lichter geworden.”

- Eelco

“Jarenlang heb ik mijzelf aangepast. Dankzij adem-meditatie durf ik eindelijk meer mijzelf zijn.”

- Remco

“Ik had al enige ervaring met meditatie, maar deze cursus heeft me veel verder geholpen. Fijn dat er mensen zijn die weten wat adem-meditatie, en er niet moeilijk over doen.”

- Agnes

“Je eigen sores onder ogen komen is zwaar, maar het is het absoluut waard. Het leven wordt steeds lichter.”

- Eef

“Karst neemt iedereen serieus, behalve zichzelf. Het zorgt voor een open, ontwapenende sfeer en we hebben veel gelachen.”

- Arjan

“Ik had me heel iets anders voorgesteld bij adem-meditatie, maar ben ontzettend blij dat ik het heb ontdekt. Als je eenmaal goed hebt geleerd, kun je je werkelijk overal doorheen ademen.”

- Trynke

“Ik heb geleerd dat je overal kan mediteren en dus overal aanwezig kunt zijn. Dit is een hele waardevolle les geweest. Adem-meditatie helpt je bij alles.”

- Clarien

“Ik dacht je van adem-meditatie gewoon rustig wordt, maar het is meer dan dat. Ik kan me veel beter concentreren, en kan de energie in me veel beter gebruiken.”

- Anton

“Mijn hele leven lang heb ik vastgezeten in mijn hoofd. Dankzij de adem-meditatie lessen weet ik hoe ik eruit kan komen. Eindelijk!”

- Margreet