Nu Even Nu

De Energie-meditatie cursus Groningen Meditatie in theorie en praktijk

Meditatie is aandacht, voelen en energie

De meditatie cursus bestaat uit 8  groepslessen van 1 uur. Je krijgt een opname van de oefeningen mee waarmee je thuis kunt oefenen. De oefeningen duren meestal 10 minuten zodat het goed te doen is om ze dagelijks te doen.

Wat leer ik in de meditatie cursus?

Voelen van je lichaam op energetisch niveau. Hierdoor ontwikkel je aandachtstechnieken die je in het dagelijks leven beter kunt gebruiken, omdat je energetisch lichaam nooit liegt. Je lichaam en je ademhaling geven namelijk veel eerder dan je hoofd aan wanneer het niet goed met je gaat. Door energie te voelen kun je ontdekken wat er mis gaat en hoe je dit op tijd kunt bijsturen.

Hier kun je meer lezen over de visie van Energie-meditatie.

Wanneer zijn de meditatie lessen in Groningen ?

Ik werk met een datumprikker, zodat je nooit een sessie hoeft te missen. Als iedereen op de prikker heeft ingevuld wanneer hij kan, prik ik de data waarop iedereen kan. Het kan dus zijn dat het niet altijd op dezelfde dag is. Als je mee wilt doen kun je mij een bericht sturen, dan stuur ik je de datumprikker toe.

De cursus kosten zijn 190 euro

Interesse? Stuur mij een bericht naar janco@nuevennu. nl

 

Energie therapie en meditatie. Individuele ademhalingstherapie

Tijdens acht privé therapie sessies staat de integratie van Zen in het dagelijks leven centraal.

Meer info
Energie meditatie stilte-retraite Nederland

De opzet van al onze mindfulness retraites is ongedwongenheid. Je bent geheel vrij in het indelen van je stilte retraite.

Meer info