Nu Even Nu

De Energie-meditatie cursus Groningen Meditatie in theorie en praktijk

Hoe zijn de meditatie-lessen opgebouwd?

De adem meditatie cursus bestaat uit 8 groepslessen van 1 uur. Je krijgt een opname van de oefeningen mee waarmee je thuis kunt oefenen. De oefeningen duren 40 minuten.

Meditatie vanuit het Chi punt

Hetty Draaijer ontdekte dat de ademhaling bij andere adem meditatie vormen (die werken vanuit de buik, ki punt of zelfs bekken-ademhaling) toch nog vanuit een te hoog punt begint. Ze ontdekte dat door het ademen vanuit het nog lager gelegen chi punt, de energie pas echt door het hele lichaam door kan stromen.

Adem je vanuit het Chi punt dan stroomt de energie door je benen, voeten en zelfs je 9e chakra, 40 centimeter onder je voeten in de aarde. Hierdoor is het mogelijk om tijdens en ook na de meditatie  energieën die niet in je thuishoren naar de aarde los te laten. Alleen zo kun je blijvend oude energie blokkades los laten en voorkomen dat je nieuwe opbouwt.

Moet ik meditatie ervaring hebben?

Je hoeft geen meditatie ervaring te hebben om de lessen te kunnen volgen. Je hoeft ook geen energie te kunnen voelen. Je kunt zelfs meedoen zonder enige meditatie ervaring.

Wanneer zijn de meditatie lessen in Groningen ?

Ik werk met een datumprikker, zodat je nooit een sessie hoeft te missen, de lessen zijn altijd van 18:30 tot 19:30. Als iedereen op de prikker heeft ingevuld wanneer hij kan, prik ik de data waarop iedereen kan. Het kan dus zijn dat het niet altijd op dezelfde dag is. Als je mee wilt doen kun je mij een bericht sturen, dan stuur ik je de datumprikker toe.

De cursus kosten zijn 190 euro.

Interesse? Stuur mij een bericht naar janco@nuevennu. nl

Adem-meditatie Individuele sessie

Tijdens acht privé therapie sessies staat de integratie van Zen in het dagelijks leven centraal.

Meer info
Adem meditatie stilte-retraite Nederland

De opzet van al onze mindfulness retraites is ongedwongenheid. Je bent geheel vrij in het indelen van je stilte retraite.

Meer info