Nu Even Nu

Adem-meditatie Individuele sessie

Energie-meditatie. Individuele sessie

Het oorspronkelijke doel van iedere vorm van spirituele beoefening en meditatie is eenwording, jezelf niet langer begrenst voelen tot je fysieke lichaam. Door trouw je meditatie oefeningen te doen kun je niet alleen je fysieke lichaam leren voelen, maar ook je energie lichaam en zelfs de ruimte om je heen. Zo voel je heel direct dat je niet los staat van de wereld. De ruimte en alles en iedereen die op dat moment in die ruimte aanwezig is, ook dat ben jij. Dit fysiek bewonen van de wereld om je heen kan voor iedereen die leert mediteren vanuit het kosmisch oog een voelbare werkelijkheid worden en zelfs een blijvende realiteit.

Het kosmisch oog opent met de energie uit de ruimte om je heen alle chakra’s tegelijkertijd. Hierdoor verloopt het transformatie proces rustiger en krijgen mensen die hooggevoelig zijn geen kundalini energie problemen. Omdat de meditatie leraar door de gedeelte ruimte ervaring spanning meevoelt, kun je je bewust worden van spanningen die nog onbewust zijn. De meditatie-oefening wordt zo op jouw persoonlijke energie blokkades aangepast. Je krijgt een opname van deze 40 minuten durende liggende meditatie-oefening mee naar huis. Door regelmatig te oefenen worden de energie blokkades opgelost.

De individuele sessies geef ik alleen in mijn woonplaats Gieterveen, 25 minuten rijden vanaf Groningen. Als je een individuele sessie wilt plannen of vragen hebt kun je naar hier een mail sturen.

De adem-meditatie cursus in Groningen

Acht keer 1 uur meditatie cursus in een vaste groep van vijf.

Meer info
Energie meditatie stilte-retraite Nederland

De opzet van al onze mindfulness retraites is ongedwongenheid. Je bent geheel vrij in het indelen van je stilte retraite.

Meer info