Nu Even Nu

Meditatie & Energie-therapie Individuele meditatie en Energie therapie

Energie-therapie en meditatie. Individuele ademhalingstherapie

Iedereen weet dat gedachten zowel een vloek als een zegen zijn. Ze kunnen je vermaken, inzicht geven, inspireren en stellen in je staat te communiceren met andere mensen. Gedachten kunnen je ook gijzelen, aan de andere kant. Storende of zelfs pijnlijke gedachten kunnen een enorme invloed hebben op je geestelijk welzijn, en er voor zorgen dat je lijdt onder je eigen hersenspinsels.

Als je iets gaat ontdekken op het meditatie kussen is dat je deze gedachten niet kunt stoppen. En als je met je gedachten in de weer gaat, kom je van een koude kermis thuis. Zeker als het emotionele zaken gaat, ben je nooit klaar met denken.

Met meditatie realiseer je een afstand ten opzichte van jezelf. Het heeft namelijk niet zoveel zin om in je hoofd naar een oplossing te zoeken – die is er namelijk niet. Wél kun je leren hoe je de maalstroom minder serieus kunt nemen. Daarbij kun je met meditatie en ademhalingstherapie leren hoe je boven je eigen schadelijke impulsen kunt staan, zodat deze minder vat op je krijgen en uiteindelijk verdwijnen.

Iedereen heeft andere problemen, maar alle problemen op de wereld hebben één ding gemeen. Ze zijn een mentale representatie, oftewel gedachten over de werkelijkheid. Door meditatie en ademhalingstherapie ontwikkel je jouw zicht hierop, zodat je er niet in verstrikt raakt, maar er boven kan staan. Dit doe je zowel op als naast het meditatie kussen.

Binnen de individuele meditatie en energie-therapie sessies trainen we je ademhaling en meditatie techniek, en kijken we naar jouw persoonlijke situatie en patronen. Samen onderzoeken we de aard van je problemen, en concretiseren we hoe meditatie en ademhalingstherapie jouw leven kunnen verlichten.

We putten inmiddels uit jarenlange ervaring en onze cliënten zijn erg positief. Klik hier voor reacties. Als je vragen hebt, mail ons dan.

De adem-meditatie cursus in Groningen

Acht keer 1 uur meditatie cursus in een vaste groep van vijf.

Meer info
Energie meditatie stilte-retraite Nederland

De opzet van al onze mindfulness retraites is ongedwongenheid. Je bent geheel vrij in het indelen van je stilte retraite.

Meer info